Over Ons

Nieuwsgierig zijn we altijd op zoek naar een nieuw en cool avontuur. In een wereld vol kansen en mogelijkheden proberen wij onze grenzen te verleggen en daarmee de mooiste verhalen onder de aandacht te brengen. Echt blij worden wij van bedrijven die wij mogen helpen met een boost en mooie initiatieven die wij mogen fotograferen en eventueel over mogen schrijven. Ook zijn wij bijzonder geïnteresseerd in lokale evenementen, vieringen en onderwerpen die met cultuur te maken hebben. Heb jij een mooi bedrijf, idee, verhaal of  ervaring en wil je dit graag met ons delen? Met hulp van film en fotografie brengen wij het graag in kaart.

De schoonheid in simpliciteit…

Wij maken o.a. foto’s voor communicatie kanalen en sfeerreportages voor je evenement. De foto’s worden gebruikt op verschillende manieren zoals op websites, in publicaties, advertenties en op evenementen. De kwaliteit van onze beelden is zeer hoog, zodat de foto’s voor welk doeleinde dan ook gebruikt kunnen worden.

Goed passend beeld creëert meer betrokkenheid en trekt nieuwe klanten aan. Daarnaast heeft je bedrijf een eigen identiteit en dat maakt je bedrijf uniek. Met goed beeldmateriaal kun je laten zien waarom men voor jouw bedrijf of product moet kiezen. Daar willen wij je graag bij helpen!

We gaan graag met je in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Je kunt een gratis kennismakingsgesprek aanvragen via de knop ‘Boek een shoot’. Laat ons weten wat voor project of bedrijf je vertegenwoordigd en wij sturen je een eerdere opdracht als voorbeeld toe.

JELLE BOTERMANFOTOGRAAF
RIVKA HUIJER        •    SCHRIJVER

Nieuwsgierig zijn we altijd op zoek naar een cool avontuur waar we de mooiste verhalen onder de aandacht mogen brengen. Echt blij worden wij van bedrijven die wij mogen helpen met een boost en mooie initiatieven die wij mogen ondersteunen. Wij zijn bijzonder geïnteresseerd in lokale evenementen, vieringen en onderwerpen die met cultuur te maken hebben.

Wij maken websites, schrijven teksten en schieten foto’s. Al deze elementen kun je inzetten voor communicatie kanalen, sfeerreportages, publicaties, advertenties en evenementen.

We gaan graag met je in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Laat ons weten wat voor project of bedrijf je vertegenwoordigd.

Boek Een Shoot

Collecties

Wij reizen de wereld af opzoek naar dat unieke plaatje wat vaak samen gaat met een bijzonder verhaal. Zie onderstaand onze thema’s. We sturen je graag wat stukken door per mail bij interesse dus laat het ons weten als je wilt samenwerken!

NATUUR

PROJECTEN

LIFESTYLE

PORTRET

Neem Contact Op

Stuur ons een bericht zodat wij de tijd kunnen nemen om jou te leren kennen. Op deze manier kunnen we je het beste helpen met je verzoek.

FAQ

Weet je niet zeker of we kunnen helpen? Bekijk onze veel gestelde vragen en stuur ons een bericht.

Wat voor samenwerking wil jij ons aanbieden? Wij staan open voor een hoop leuke, gekke en creatieve ideeën. Om je een idee te geven noemen wij er aantal op:

  • Je kunt ons inhuren voor Fotografie & Film
  • We schrijven teksten op maat
  • Wij bouwen websites en optimaliseren deze
  • Wij designen logo’s, folders en promotiemateriaal
  • Wij komen langs op locatie om te helpen met projecten

Voorbeelden van eerdere projecten:

  • Wij hebben tijdelijk op huizen gepast en de verzorging van dieren op ons genomen
  • Wij hebben geholpen met het verzorgen van honden en katten die uiteindelijk ter adoptie geplaatst werden
  • Wij helpen met het bouwen van een schuur, je kippenhok, een camperbus, je ecotuin of een ander project
  • Wij hebben geholpen met het maken van ecologische wijn
  • Wij hebben reisbegeleiders op remote locaties geholpen met het verbeteren van hun Engels in ruil voor toffe ervaringen

Stuur ons een mail, we staan open voor een nieuwe ervaringen!

Ja zeker! Extra leuk vinden wij het als deze bruiloft een uniek karakter heeft en op bijzondere (locatie) manier gevierd wordt. Wij zijn altijd op reis dus stuur ons een mail inclusief locatie zodat wij kunnen kijken of we in de buurt zijn.

Nadat we kennis gemaakt hebben op Skype en besproken hebben wat we voor elkaar kunnen betekenen reizen wij af naar de afgesproken locatie. Dit kan een uurtje vliegen zijn maar ook is het voorgekomen dat wij naar de andere kant van de wereld reizen. Geen bestemming is ons te ver!

Wij vinden het leuk om al werkend de wereld te verkennen. Wil je zelf ook graag reizen maar kun je niet weg omdat je huis en huisdieren oppas nodig hebben? Dan kun je ons gerust een berichtje sturen. Wij zijn actief op meerdere house sitting websites en hebben inmiddels een leuk portfolio aan adressen opgebouwd. Als je ons een berichtje stuurt kunnen wij je toevoegen aan onze mailingslijst. Wellicht komen wij dan een keertje oppassen zodat jij gerust op vakantie kan!

Alleen als wij vinden dat de sponsor bij ons past en we echt staan achter de organisatie. Wil je weten of wij een goede match zijn? Stuur ons een bericht.