Een Tour Door Ons Huisje Op Wielen

Ons vanlife verhaal begon met een Nieuw-Zeelands kenteken, tegenwoordig hebben we een camper die lekker burgerlijk op een Nederlands kenteken staat. Na een aantal jaar wonen en werken in Nieuw Zeeland, lees; camper bussen ombouwen! Hadden we eindelijk genoeg geld gepaard om ons perfecte huis op wielen in Europa te kopen. Ons huis blijft hetzelfde maar onze achtertuin verandert regelmatig. Nog steeds leven we als (digital) nomaden en richten we ons werk leven balans zo creatief mogelijk in.

WAT BETEKENT VANLIFE VOOR JOU?

Voor ons is vanlife veel meer dan reizen en in een bus wonen. Sinds we uit onze vertrouwelijke omgeving gestapt zijn hebben we meer ruimte gecreëerd om onszelf opnieuw te leren kennen. Niet dat we thuis anders zijn, maar toch onbewust worden we allemaal gestuurd in de keuzes die we maken. Druk vanuit de maatschappij, wat je ziet bij familie en vrienden, maar ook wat ‘hoort’ heeft invloed in hoe we allemaal ons leven inrichten. Sinds we reizen zijn we bezig ons hier los van te maken. Tijd creëren om uit te vinden wie we zijn en wat we echt willen.

Droom Jij Ook Van Vanlife?

Sinds 2016 leven, reizen en werken wij zoveel mogelijk vanuit een huis op wielen. Wist je dat we o.a. camper bussen bouwen om in ons leefonderhoud te voorzien? Wij zijn je bus specialist en kunnen niet alleen advies geven over handige interieurhacks. Ook kunnen wij je insights geven over hoe leven in een bus nu echt is. Kunnen wij een bus voor jou bouwen? Of Wil liever zelf een camper bouwen in plaats van kopen? Maar geen idee waar je moet beginnen? Geen zorgen! Wij zijn flexibel inzetbaar. Neem contact met ons op voor hulp op maat.

Design op maat

Ruimtes creëren die je ervaring verbeteren

Al 2 jaar lang bouwen we bussen om tot het perfecte reismaatje. Dit is voor iedereen anders. Na 28 bussen vinden wij het nog steeds tof om met design bezig te zijn. Ook losse projecten in je huidige camper kunnen we (samen) aanpakken.

  • Deskundig advies en realistische schets van de kostprijs (Voor bijna elk budget bestaat een zelfbouw camperbus, wees niet bang om de mogelijkheden te verkennen met ons)

  • Isolatie, houtbewerking en stoffering

  • Bekleding, gordijnen, magnetische muggennetten en nog veel meer op maat gemaakt

  • Camper hacks; Een uitklapbare bedbank, aanvullende kinderbedjes, slimme keukenoplossingen en alternatieve toilet ideeën waar je vast nog niet aan gedacht had

  • Flexibel! Met onze klusbus (en huis op wielen) komen we graag langs voor een kennismaking om je Vanlife droom om te zetten naar Vanlife werkelijkheid.